Handelsbetingelser

www.seo-opskriften.tennalyng.dk

Generelle oplysninger

Monica Kruuse Bach
Vissenbjergvej 2
4000 Roskilde
Mail: kontakt@monicakruuse.dk
Tlf: 50 92 18 21
CVR: 38512080

Tenna Lyng
Tyvkærvej 23
7430 Ikast
Telefon: 42640444
Email: hej@tennalyng.dk
CVR nr.: 35790128

Priser

Alle priser er oplyst i DKK ekskl. moms, da vi primært handler med andre erhvervsdrivende.

Betaling

Faktura fremsendes på e-mail. Betalingsfristen er 8 dage (medmindre andet er aftalt). Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

SEO Opskriften koster 8.888 DKK ekskl. moms. Der kan arrangeres maks. 4 ratebetalinger på 2.222 DKK ekskl. moms, hvor den første skal falde ved tilmelding til forløbet og den sidste ved forløbets afslutning.
Alternativt betales hele beløbet ved tilmelding.

Levering

Ved deltagelse på forløbet “SEO Opskriften” forventer vi, at du er deltagende, aktiv og engageret. 

Får du brug for hjælp eller vejledning, der går ud over forløbets afgrænsning, har du mulighed for at købe konsulenttimer hos os begge. Vi vil naturligvis altid gøre dig opmærksom på dette, inden der faktureres. 

Forløbet “SEO Opskriften” oprettes kun, hvis der er 7-12 tilmeldte. Skulle det mod forventning ske, at forløbet ikke oprettes, får du naturligvis dine penge tilbage hurtigst muligt. Vi kontakter dig for at aftale tilbagebetaling. 

Indgåelse af aftale

Din plads på forløbet “SEO Opskriften” er først endeligt bekræftet, når vi har modtaget din første betaling. 

Returret

Når du har tilmeldt dig og vi har modtaget din første betaling, er din bestilling endelig. Der er ikke returret på din tilmelding og du kan ikke fortryde din tilmelding. 

Skulle du blive forhindret i at deltage, så tag kontakt til os, så finder vi nok en løsning.
Skriv til hej@tennalyng.dk 

Ved sygdom

Skulle du blive syg eller på anden måde forhindret til en eller flere undervisningsgange, Q/A’s osv., vil du modtage replay efterfølgende. Sygdom/alment fravær giver ikke ret til refusion af hele eller dele af din betaling.

Ansvar

Som kunde garanterer du, at alle elementer af tekst, billeder eller andet grafisk materiale enten ejes af dig eller at du har tilladelse til at bruge det. Når du deler tekst, billeder, grafisk materiale i forbindelse med forløbet mv., accepterer du at beskytte de vedrørende mod ethvert krav fra en tredjepart.

Det er dit endelige ansvar at sikre at evt. tekster, herunder navne, kontaktinfo mv. er korrekte, samt at billeder er korrekte, inden du endeligt godkender hjemmesiden som værende færdig. Eventuelle rettelser efter færdiggørelse er ikke inkluderet i tilbuddet og vil blive faktureret som konsulenttimer.

Vi står ikke til ansvar for dit endelige kompetenceniveau ved endt forløb, men vil til enhver tid under forløbet bestræbe os på, at få dig til at nå så langt som muligt.

Vi kan ikke gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader. Dette indebærer f.eks. tab af data og fortjeneste.

Vi kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte økonomisk tab. Dette omfatter – men er ikke begrænset til – driftstab, følgeskader, tab der kan henføres til mistede eller ændrede data og/eller avancetab.

Vi kan aldrig stilles til ansvar for data beliggende på kundens egne server – herunder dine egne e-mails eller data liggende på dit webhotel.

Det er dit eget ansvar, at sørge for at alt materiale på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivning omkring ophavsret. Vikan dermed ikke stilles til ansvar for brud af ophavsret, hvor det er din egen pligt at være berettiget til at bruge det anvendte materiale.

Vi kan ikke drages til ansvar, såfremt din hjemmeside eller webshop har/får nedetid eller fejl som følge af hosting eller, problemer med WordPress, temaet og de tilhørende plugins, eller i forbindelse med opdatering af disse.

Såfremt du rejser et erstatningskrav over for os, kan dette under ingen omstændigheder overstige summen af forløbets samlede pris eller summen af kundens samlede betalinger som er fundet sted de seneste seks måneder.

Vi kan ikke kontrollere placeringer på diverse søgemaskiner. Dette betyder derfor også, at vi ikke kan stilles til ansvar overfor faldende placeringer på søgemaskiner såsom Google, Bing eller Yahoo – hverken før, under eller efter lanceringen af en ny hjemmeside eller SEO optimering.

Vi kan ikke drages til ansvar såfremt vi er behjælpelige med juridisk vejledning – eksempelvis angående privatlivspolitik. Vi anbefaler altid at gå til en fagkyndig ved juridiske gøremål.

Såfremt din hjemmeside og eller webshop hackes eller der af anden art kommer uautoriserede ind på hjemmesiden, kan vi ikke drages til ansvar.

Ejerskab

Du ejer selv din hjemmeside og alt, du lægger på den. Vi har ikke ejerskab i dine ting, på nogen måde.

Markedsføring

Ved indgåelse af aftale med os, accepterer du, at vi må henvise til, og bruge de materialer vi producerer sammen i egen markedsføring, medmindre andet aftales.

Du indvilliger også i at udfærdige en fyldestgørende udtalelse samt udfylde et spørgeskema, ved forløbets afslutning.